Despre noi

SWISO RENT A CAR Sibiu a fost infiintata cu dorinta de a veni in intampinarea celor care vor sa inchirieze o masina, fie pentru calatorii turistice sau de afaceri.

Inchirierea unei masini din flota SWISO RENT A CAR Sibiu, ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite si in siguranta.

Sediul nostru se afla in Bulevardul G-ral Vasile Milea, Nr. 29, cod postal 550331 Sibiu, judetul Sibiu, cod postal 730176, Telefon +40 786.191.361

SWISO RENT A CAR Sibiu  face parte din grupul de firme SWISO RENT A CAR, companie care ofera servicii de inchirieri auto in mai multe orase din tara, si anume: Ploiesti, Bucuresti, Buzau, Targoviste, Timisoara, Brasov, Cluj, Galati, si Pitesti.

Pentru a castiga increderea si respectul clientilor, SWISO RENT A CAR, ofera servicii de calitate si masini bine intretinute. Toate autoturismele beneficieaza de echipare completa. In prezent punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de autoturisme din parcul nostru auto, pentru inchiriere pe termen scurt, mediu sau lung. Putem oferi autoturisme in urmatoarele clase: economy, compact, suv 4X4, business, intermediate, commercial, minivan.

SWISO RENT A CAR vine in intampinarea clientior cu preturi flexibile si disponibilitate non-stop.

Cautati firme de inchirieri auto in Sibiu? Ei bine, ati ajuns unde trebuie, deoarece numai cu SWISO RENT A CAR puteti beneficia de preturi mici, incepand de la 6 euro ( fara tva) pe zi!

Despre noi
3.8 (76.52%) 23 votes