Servicii flexibile de inchirieri auto in Sibiu!

swiso sibiu masini de inchiriat

 

Alege Swiso Sibiu masini de inchiriat in functie de destinatia vizata

SWISO RENT A CAR pune la dispozita clientilor servicii de inchirieri auto adaptate si personalizate non-stop astfel ai posibilitatea sa-ti minimizezi cheltuelile fara a te deplasa cu masina propie sau irosind timp pretios cu transportul in comun.

Firma noastra ofera masini de inchiriat in Sibiu indiferent daca se opteaza pentru inchiriere pe o zi sau pe o perioada mai mare de timp, detinem un parc auto generos astfel incat indifernt de necesitate ai de unde sa alegi pentru tine, familie sau compania ta.

Sigur, ne dorim si colaborari de durata, clienti care sa revina, de aceea noi suntem transparenti, politicosi, profesionisti, nu percepem taxe ascunse, sau alt tip de costuri altele de cat cele mentionate in contractul de inchiriere. Poate va intrebati de ce revin clintii la noi? Buna intrebare! Prestam servicii calitative si accesibile publicului larg, intotdeauna clientul este rege si transmitem incredere si siguranta deplina.

Daca te-ai decis sa inchiriezi o masina de la SWISO RENT A CAR, putem spune ca esti un norocos! Nu numai ca ii oferim servicii de nivel inalt, masini curate si intretinute, cu totii stim ca timpul inseamna bani, de aceea procesul de rezervare a masinii pe site este foarte simplificat astfel am incercat sa nu piedem timp iar tu sa intrii in posesia masinii cat mai repede cu putinta.

Nu mai sta pe ganduri, vino acum la sediul nostru de pe Bulevardul G-ral Vasile Milea, Nr. 29, cod postal 550331 Sibiu, judetul Sibiu, cod postal 730176 si alege-ti masina care ti se potriveste cel mai bine, sau de ce nu poate doresti sa ne auzim la telefon +40 786.191.361.

Oricand la orce ora cu cea mai mare placere!

Servicii flexibile de inchirieri auto in Sibiu!
5 (100%) 7 votes